Qurrent: Duurzame energie tegen inkoopsprijs

qurrentBent u op zoek naar duurzame energie tegen inkoopsprijs? Dan is Qurrent misschien wel wat voor u. Qurrent is een vrij jonge energieleverancier die zich richt op duurzame energie verbruiken en opwekken. Qurrent is 100% dochter van Stichting DOEN. Een landelijke energiecoöperatie die u zoveel mogelijk helpt met het opwekken en besparen van energie. Verdienen aan uw energieverbruik past daar niet bij. Aldus Qurrent. Qurrent streeft volgens eigen zeggen niet naar maximale winst. Het ideaalbeeld van Qurrent energie is dat iedereen net zoveel duurzame energie opwekt als verbruikt.

Meer mogelijk maken

Bij Qurrent bent u niet alleen een klant, u kunt ook lid worden van de coöperatie. Deze investeert in duurzame energieprojecten, zoals in het windpark Hellegatsplein. De opbrengst gaat naar de leden. Naar u dus. En hoe meer mensen meedoen, hoe meer we kunnen financieren. Zo wekken we met elkaar steeds meer op. En wordt uw groene energie nóg voordeliger. Dat is het idee achter Qurrent.

Groenste energieleverancier

Qurrent scoort op duurzaamheid de allerhoogste score: een 10. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van de Consumentenbond, Greenpeace, Hivos en Natuur & Milieu. Daarmee laat Qurrent de grote energiemaatschappijen achter zich. Alleen bij energiebedrijven die een 10 scoren, kunt u er 100% zeker van zijn dat uw stroom geen sjoemelstroom is. En draagt uw overstap daadwerkelijk bij in de verduurzaming van onze stroomvoorziening.

Qurrent energie vergelijken

Op Vergelijkingssite.com kunt u de energieprijzen van Qurrent vergelijken met andere energieleveranciers. Zo weet u simpel en snel welke energieleverancier voor uw situatie en op basis van uw voorkeuren de meest voordelige keuze is.

Start met energie vergelijken en bereken direct hoeveel u kunt besparen!

Plaats een reactie